Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ολοκληρώθηκε Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας για 25.000 άτομα



Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Προώθηση της Απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 25.000 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών, υπηρεσίες Υπουργείων και άλλους φορείς», καθώς συμπληρώθηκε η τετράμηνη παράταση που είχε ανακοινωθεί τον Φεβρουάριο (ΦΕΚ 797/Β/16-02-2023). 

Το συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα, αρχικής διάρκειας 8 μηνών, είχε ξεκινήσει τον Ιούνιο 2022 και οδήγησε στην κάλυψη 19.148 θέσεων, με συνολικό προϋπολογισμό 189 εκατ. ευρώ, τα οποία εξαντλήθηκαν.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Αυτά τα άτομα είναι από τα 10000 που θα μονιμοποιήσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θολωμένο σου μυαλό και 3 πουλάκια κάθονταν

      Διαγραφή
    2. Αν ήταν η ηλιθιότητα ολυμπιακό άθλημα, έπαιρνες άνετα το χρυσό

      Διαγραφή
    3. Τα 3 πουλάκια αυτή τη στιγμή φοβούνται να κάτσουν σε κλαδια να ξαποστάσουν. Έχει θολώσει η ατμόσφαιρα από τις φωτιές σε όλη την Ελλάδα. Ελπίζω ο κόσμος που φεύγει άρον άρον από θαλάσσης να έχει μετάλλια στην κολύμβηση, αλλιώς θα θρηνήσουμε και άλλους νεκρούς. Ούτε για την ευγένεια σας φημίζεστε ούτε για το IQ σας. Πήρατε 40% στο 20% του πληθυσμού της χώρας. Μην γίνεστε γελοίοι.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.