Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Για την Πέμπτη ο κίνδυνος πυρκαγιάς για το Δήμο Αλμωπίας είναι κατηγορίας 2 (μέση)Ο Δήμος Αλμωπίας ενημερώνει ότι σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, για αύριο Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023, η κατηγορία Κινδύνου Πυρκαγιάς για το Δήμο Αλμωπίας είναι κατηγορίας κινδύνου: 2 (μέση).

Για το λόγο αυτό και συμφώνα με το Σχέδιο Αντιμετώπισης Δασικών Πυρκαγιών “ΙΟΛΑΟΣ”, λαμβάνονται τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα προστασίας, με ενημέρωση καταρχήν των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων για διαθεσιμότητα βυτίων ψεκασμού σε κάθε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Αλμωπίας. Επισημάνεται η συμβολή του Πυροσβεστικού Δυναμικού και Οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αριδαίας στις πυρκαγιές της Αττικής.

Καλούμε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια.

Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Τηλέφωνο επικοινωνίας Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αριδαίας: 23840 22199

Η Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας
Νάνου Πολυξένη
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.