Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΟΠΕΚΕΠΕ: Οριστικοποιήθηκαν 95.564 δηλώσεις ΟΣΔΕ 2023Συνολικά 95.564 δηλώσεις ΟΣΔΕ 2023 έχουν υποβληθεί στο σύστημα καταχώρησης της ΕΑΕ 2023, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ο χαμηλός αριθμός των δηλώσεων, σύμφωνα με τον οργανισμό Πληρωμών, δικαιολογείται εξαιτίας της έλλειψης εξοικείωσης των γεωργών με τα νέα σχήματα του Στρατηγικού Σχεδίου της νέας ΚΑΠ και την γενικότερη ανασφάλεια, που εύλογα προκαλείται από τον νέο τρόπο δήλωσης των αιτημάτων ενίσχυσης, αλλά με ικανοποιητικά επιταχυνόμενο ρυθμό.

Παράλληλα, όπως αναφέρει ο ΟΠΕΚΕΠΕ, μέχρι την Τετάρτη 19/7/2023 θα εκδοθεί σχετική εγκύκλιος για το ΟΣΔΕ 2023, ενώ μέχρι την Παρασκευή, 21/7/2023 θα εκδώσει εγκύκλιο οδηγιών σχετικά με τα οικολογικά σχήματα (eco schemes).

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, εντός του ίδιου χρονικού διαστήματος θα εκδοθεί η σχετική εγκύκλιος για τα συνδεδεμένα καθεστώτα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.