Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μεγάλη η ανταπόκριση στο κάλεσμα του ''Συμβαδί-ζω για τον μικρό Άγγελο!Ο στόχος που έχουμε βάλει για τον μικρό Άγγελο είναι δύσκολος, αλλά θα τον πετύχουμε! Απαιτούνται πολλοί τόνοι καπάκια, αλλά θα τα μαζέψουμε.
Γιατί; Γιατί η ανταπόκριση σας στο κάλεσμα του Συμβαδί-ζω είναι τεράστια! Γιατί τα μηνύματα και τα τηλέφωνα σας είναι από ολόκληρη την Ελλάδα. 
Σας ευχαριστούμε για την αλληλεγγύη σας. Η οικογένεια του μικρού Άγγελου μας ζητά συνεχώς να σας μεταφέρουμε τα ευχαριστώ τους και τη συγκίνηση τους.

Τις μέρες που πέρασαν, ανάμεσα σε άλλους, μεγάλες ποσότητες καπάκια έστειλαν ή και έφεραν από κοντά, οι υπάλληλοι του υποκαταστήματος ΕΦΚΑ Γιαννιτσών καθώς και η παρέα από τα Σεβαστειανά (Ευθύμης Σιλιάς, 
Αβραάμ Πετρίδης, Άννα Μουράτογλου, Μαρία & Χριστίνα Κωστελίδου) που πάντα είναι δίπλα μας.

Θυμίζουμε ότι έχετε δύο επιλογές για να βοηθήσετε στην επίτευξη του μεγάλου στόχου:

1. Αν η ποσότητα από τα καπάκια σε κιλά ή σε όγκο είναι μεγάλη (π.χ. μεγάλες σακούλες απορριμμάτων, τσουβάλια, μεγάλες κούτες κ.τ.λ.), είναι προτιμότερο να τα στέλνετε με μεταφορική, απευθείας στο εργοστάσιο που τα δίνουμε κι εμείς. Η διεύθυνση του εργοστασίου είναι:
ΣΟΥΛΗΣ ΑΒΕΕ
2ο χλμ Σκύδρας - Βέροιας
Σκύδρα, Τ.Κ. 58500
*Με την υποσημείωση: "Για τον μικρό Άγγελο"

2. Αν η ποσότητα από τα καπάκια σε κιλά ή σε όγκο είναι είναι πιο μικρή (π.χ. μία-δύο σακούλες σούπερ μάρκετ ή ένα-δύο κουτιά παπουτσιών) μπορείτε να τα στείλετε και με courier στα γραφεία του συλλόγου μας ή να τα φέρνετε οι ίδιοι κάθε Παρασκευή 18:30-20:30. Η διεύθυνση των γραφείων μας είναι:
Σύλλογος "Συμβαδί-ζω"
Πλατεία Ελευθερίας
Σκύδρα, Τ.Κ. 58500

Σημειώνουμε ότι τα έξοδα αποστολής βαρύνουν εσάς. Σε περίπτωση που υπάρχει αδυναμία κάλυψης των εξόδων στείλτε μας μήνυμα για να ερευνήσουμε το ενδεχόμενο κάλυψης τους από τον σύλλογο μας.
Συνεχίζουμε δυνατά και με ενσυναίσθηση μέχρι τον τελικό στόχο!
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. κάπου τα έχετε μπερδέψει π.χ εχω μια σακούλα 5 κιλών με καπάκια, 5 κιλά καπάκια κάνουν 1 ευρώ θα πληρώσω την κουριερ 4 ευρω !!!!!!! δηλαδι στον μικρο τον άγγελο θα πάνε 1 ευρώ! και στην κουριερ 4! βάλτε καλύτερα ενα λογαριασμό να βάλουμε όλοι εκεί αυτά τα 5-10 ευρώ.Τώρα όσοι είναι από κοντά και μπορούν φέρουν τα καπάκια κάλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.