Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκπαιδευτικός τουρισμός: Φιλοξενία μαθητών από την Αμερική σε σπίτια οικογενειών της Φούστανης


Μέσω της συνεργασίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Φούστανης και της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής θα φιλοξενηθούν για τις επόμενες ημέρες, μαθητές από 11 πολιτείες της Αμερικής σε σπίτια οικογενειών της Τοπικής Κοινότητας της Φούστανης.

Κατά την πρώτη μέρα της επίσκεψης τους, οι μαθητές τραγούδησαν στην κεντρική πλατεία της Φούστανης, ελληνικά τραγούδια εποχής, προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να ευχαριστήσουν τους κατοίκους του χωριού για την φιλοξενία τους.

Μέσω του 10ημέρου προγράμματος εκπαιδευτικού τουρισμού, οι μαθητές θα γνωρίσουν τον τρόπο ζωής, τη φιλοξενία, την παράδοση, τις ομορφιές αλλά και τις απαιτήσεις της αγροτικής υπαίθρου.

Καλωσορίζουμε, λοιπόν, τους μαθητές στον Δήμο Αλμωπίας και τους ευχόμαστε να δημιουργήσουν ευχάριστες αναμνήσεις που θα μοιραστούν στο μέλλον με τις οικογένειες τους.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Μπάτσης Χρήστος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.