Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέα μηχανήματα στην ΜΤΝ του Νοσοκομείου ΈδεσσαςΤο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου νεφροπαθών ν.Πέλλας "ΟΙ ΆΓΙΟΙ ΑΝΆΡΓΥΡΟΙ" με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση δέκα νέων μηχανημάτων αιμοκάθαρσης στην Μ.Τ.Ν. του νοσοκομείου Έδεσσας η οποία πραγματοποιήθηκε με εισήγηση του διοικητή του κ. Δόντσιου Χρήστου με χρηματοδότηση από τον προϋπολογισμό του ιδίου νοσοκομείου! Έτσι και με τα προηγούμενα δέκα που είχαν αποκτηθεί το 2020 εξοπλίζεται πλήρως με σύγχρονα μηχανήματα η μονάδα!

   Επίσης ο διοικητής κ.Δόντσιος κατέθεσε πρόταση στο Ταμείο Ανάκαμψης ώστε να καλυφθεί το κονδύλιο και να αντικατασταθούν οι κλίνες της μονάδας καθώς και όλου του νοσοκομείου!
Είμαστε περήφανοι που επί των ημερών μας πραγματοποιείται κι ένας διακαής πόθος του συλλόγου μας που ήταν η ανακαίνιση του χώρου σε μία σύγχρονη μονάδα αιμοκάθαρσης που θα προσφέρει τα μέγιστα στα μέλη μας!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον κ.διοικητή καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν ώστε να ολοκληρωθεί το έργο αυτό.


Εκ του συλλόγου 
το διοικητικό συμβούλιο 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.