Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τους «Θεματοφύλακες του Ελληνικού Πολιτισμού» στην Αυστραλία υποδέχθηκε ο Ι. ΤζαμτζήςΕδώ και είκοσι χρόνια ο ελληνικός πολιτισμός και η ελληνική γλώσσα έχουν βρει στην Αυστραλία ισχυρούς «Θεματοφύλακες». Αντιπροσωπεία φοιτητών και καθηγητών του Πανεπιστημίου Charles Darwin επισκέφθηκαν σήμερα τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας, κ. Ιορδάνη Τζαμτζή, στο πλαίσιο καινοτόμων διδακτικών και ερευνητικών πρωτοβουλιών του προγράμματος Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου τους.

Ο κ. Τζαμτζής υποδέχθηκε θερμά τους ξεχωριστούς επισκέπτες με επικεφαλής τον Καθηγητή Δρ. Γεώργιο Φραζή, ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ερευνητικό τους έργο σχετικά με την Ελληνική Διασπορά ανά τον κόσμο και τη συνεργασία της ομάδας με ελληνικά και διεθνή Πανεπιστήμια. Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας προσέφερε στους καλεσμένους του πολυτελή λευκώματα για την ιστορία της Μακεδονίας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.