Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμμετοχή Δημάρχου Έδεσσας στη διαδικασία εκλογής νέου Προέδρου της ΚΕΔΕΗ Αυτοδιοίκηση Μπροστά!

Συμμετείχα στη διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημάρχου Μενεμένης – Αμπελοκήπων, κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ομοψυχίας και συναίνεσης. Πρόκειται για έναν αυτοδιοκητικό με μεγάλη εμπειρία και γνώση του θεσμού, που τον υπηρετεί με πάθος εδώ και δεκαετίες! Η αυτοδιοικητική οικογένεια είναι περήφανη που ο Λάζαρος, με τον οποίο είμαστε συνοδοιπόροι εδώ και πολλά χρόνια, θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του και από τη θέση του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Παρών βέβαια ήταν και ο απελθών Πρόεδρος και νυν Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, η συμμετοχή του οποίου έδωσε έναν πανηγυρικό κλίμα στην ήδη εξαιρετική ατμόσφαιρα. Η επιλογή του ¨δικού μας¨ Δημήτρη Παπαστεργίου για την απαιτητική θέση του Υπουργού Ψηφιακής Μεταρρύθμισης είναι ιδιαίτερα τιμητική, όχι μόνο για τον φίλο Δημήτρη, αλλά για όλη την Αυτοδιοικητική οικογένεια. Στο πρόσωπό του αναγνωρίζεται ο συνεχής αγώνας του κάθε αυτοδιοικητικού για βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, αλλά και για ανάπτυξη και προκοπή της κάθε τοπικής κοινωνίας. Επιπρόσθετα, είναι δεδομένο ότι στο πρόσωπό του θα έχουμε πάντα έναν φίλο και συμπαραστάτη στις προσπάθειές μας.

Με το νέο Πρόεδρο της ΚΕΔΕ είχαμε τη χαρά και την τιμή να επισκεφθούμε το νέο Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, όπου πραγματοποιήσαμε την πρώτη συνεργασία με τις νέες ιδιότητες του Λάζαρου και του Θοδωρή, κατά την οποία τέθηκε η agenda των ζητημάτων που θα αντιμετωπιστούν κατά την επόμενη περίοδο και ειδικά τα οικονομικά των ΟΤΑ.

Είμαι σίγουρος ότι ξημερώνει μία νέα μέρα για την αυτοδιοίκηση και το Δήμο Έδεσσας, με αυτούς τους ιδιαίτερα σημαντικούς ανθρώπους που έχουν υπηρετήσει και υπηρετούν το θεσμό με αγάπη και αφοσίωση, διότι έτσι νοιώθουν απέναντι στον κάθε συμπολίτη μας.

Γιάννης Μουράτογλου
Δήμαρχος Έδεσσας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.