Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς για την εκλογή του Λάζαρου Κυρίζογλου στην ηγεσία της ΚΕΔΕΧαιρετίζω με μεγάλη ικανοποίηση την εκλογή του Λάζαρου Κυρίζογλου στην ηγεσία της ΚΕΔΕ. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση χρειάζεται εμπειρία, βαθιά γνώση του πολύπλευρου αντικειμένου της, σύνεση και συνέπεια και στο πρόσωπο του συναδέλφου Δημάρχου Αμπελοκήπων και Μενεμένης συγκεντρώνονται όλες αυτές οι αρετές, οι οποίες πιστεύω ότι θα αποτελέσουν  χρήσιμη βάση για την  ενδυνάμωση της ΚΕΔΕ.  

Περίτρανη απόδειξη, άλλωστε, της αξιοσύνης του νέου Προέδρου είναι η ομόφωνη υπερψήφισή του από όλες τις παρατάξεις του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ και η ευρεία αυτή συναίνεση του παρέχει τη νομιμοποιητική δύναμη να προχωρήσει σε συνεννόηση με την Κυβέρνηση στις αναγκαίες θεσμικές ρυθμίσεις για αποκέντρωση, μεταφορά αρμοδιοτήτων, ανθρώπινων και οικονομικών πόρων στην Αυτοδιοίκηση, με δίκαιη ανάπτυξη όλων των Δήμων.  

Συγχαίρω θερμά τον νέο Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και του εύχομαι από τη νέα του θέση να εργαστεί μεθοδικά και να κάνει πράξη το κοινό όραμα για μια καλύτερη δημοκρατία με περισσότερη Αυτοδιοίκηση προς όφελος των πολιτών.  

Ο Δήμαρχος Κιλκίς
Δημήτρης Κυριακίδης
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.