728x90

ΠΑΣΟΚ: Διέγραψε τη Ζέφη Δημαδάμα μετά τον διορισμό της στην κυβέρνηση Μητσοτάκη


Λίγη ώρα αφότου το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Ζέφη Δημαδάμα αποδέχθηκε την θέση της γενικής γραμματέως Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ήρθε και η διαγραφή της από τη Χαριλάου Τρικούπη. Παράλληλα στην ίδια ενημέρωση τονίζεται ότι δρομολογείται και η αντικατάστασή της από το PES WOMEN.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος:
Η Ζέφη Δημαδάμα με την αποδοχή του διορισμού της στη θέση της Γ. Γ. Ισότητας στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πολιτικά έθεσε εαυτόν εκτός ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Με απόφαση μου διαγράφεται από μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και του κόμματος. Επίσης δρομολογήθηκε ήδη η αντικατάσταση της στο PES WOMEN.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ζέφη Δημαδάμα: Mε το παρακράτος της δεξιάς και την δεξιά δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτα
    https://www.youtube.com/watch?v=WEdKWaO-rL4

    Μήπως όλοι ίδιοι είστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Ad Code