Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δράσεις Αντιδημαρχίας Καθαριότητας και Πρασίνου Δήμου ΑλμωπίαςΤα συνεργεία Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου Αλμωπίας, διενεργούν καθημερινά, υπό τις υψηλές θερμοκρασίες της καλοκαιρινής περιόδου, καθαρισμούς σε κοινόχρηστους χώρους και κεντρικούς άξονες στη πόλη της Αριδαίας και σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου.

Παράλληλα, βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, ώστε να πραγματοποιούνται καθαρισμοί στους κοινόχρηστους χώρους, πριν και μετά την διεξαγωγή των πολιτιστικών εκδηλώσεων που εμπλουτίζουν με μουσική και χορούς τον Δήμο μας.

Οφείλουμε όμως, να σεβαστούμε την εργασία και τον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι συνάνθρωποι μας που εργάζονται στα συνεργεία Πρασίνου και Καθαριότητας, για την συντήρηση και τον καλλωπισμό των τεράστιων εκτάσεων του Δήμου μας.

Ο μόνος τρόπος για να προβάλλουμε τη παιδεία και τις αξίες μας, είναι με το να απορρίπτουμε τα σκουπίδια μας στους κάδους και όχι στους κοινόχρηστους χώρους, γεμίζοντας με συσκευασίες τροφίμων, αλκοολούχων ποτών και αποτσίγαρα τις πλατείες και τους δρόμους.

Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς σε εκτεταμένες παρεμβάσεις για όλο τον Δήμο Αλμωπίας, με στόχο τη διαρκή καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας και την εικόνα του Δήμου μας.

Η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Συντήρησης Πρασίνου και Ανακύκλωσης
Nάνου Πολυξένη
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.