Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Πέλλας: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποψηφίων μακροχρόνια ανέργων για συμμετοχή σε επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης


Ο Δήμος Πέλλας, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020», έχει αναλάβει ως Δικαιούχος την υλοποίηση της Πράξης «Ανάπτυξη δεξιοτήτων μακροχρόνια ανέργων στην περιοχή παρέμβασης της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Γιαννιτσών». Η πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Μέσω της υλοποίησης της πράξης επιδιώκεται η απόκτηση γνώσεων και προσόντων 100 μακροχρόνια ανέργων που κατοικούν στην περιοχής παρέμβασης της Στρατηγικής Βιώσιμης Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Γιαννιτσών, με προοπτική την ένταξη ή την επανένταξη τους στην αγορά εργασίας. Στο πλαίσιο της πράξης θα υλοποιηθούν δράσεις συμβουλευτικής υποστήριξης, κατάρτισης, πρακτικής άσκησης και πιστοποίησης.

Οι ωφελούμενοι θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα για κάθε ώρα κατάρτισης, το οποίο ανέρχεται στο ποσό των πέντε ευρώ (5€) μικτά ανά ώρα κατάρτισης, συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων κρατήσεων.

Με την παρούσα πρόσκληση καλούνται οι ενδιαφερόμενοι – δυνητικά ωφελούμενοι, μακροχρόνια άνεργοι που κατοικούν στην περιοχή παρέμβασης της Στρατηγικής Βιώσιμης Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Γιαννιτσών, δηλ. στην πόλη των Γιαννιτσών, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους στις Δράσεις Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και Πιστοποίησης της Πράξης «Ανάπτυξη δεξιοτήτων μακροχρόνια ανέργων στην περιοχή παρέμβασης της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Γιαννιτσών» .

Δικαίωμα συμμετοχής:

- Μακροχρόνια άνεργοι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας της ΔΥΠΑ

- Μόνιμοι κάτοικοι της εγκεκριμένης περιοχής εφαρμογής της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Γιαννιτσών), δηλ. της πόλης των Γιαννιτσών.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται με ηλεκτρονικό τρόπο στο e-mail: katartisi2@giannitsa.gr ή σε έντυπη μορφή στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου Πέλλας, στη διεύθυνση : Χατζηδημητρίου και Εθνικής Αντίστασης, Τ.Κ. 581 00 Γιαννιτσά.

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων : από 29/06/2023 έως και 14/07/2023

Πληροφορίες σχετικά με το κείμενο και τους όρους της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος : 1) E-mail : spiridis@0746.syzefxis.gov.gr και στο τηλέφωνο 2382350871 κ. Σπυρίδης Κυριάκος 2) E-mail : kamtsiki@giannitsa.gr και στο τηλέφωνο 2382350879 κ. Καμτσίκη Παρασκευούλα

Ώρες επικοινωνίας : Καθημερινά 7:30 – 14:30.Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.