Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η στιγμή της διακοπής της ομιλίας του Δημήτρη Κουτσούμπα: «Ωχ η μέση μου» (βίντεο)Για μερικά λεπτά διέκοψε την ομιλία του ο Δημήτρης Κουτσούμπας καθώς ένιωθε πόνους στη μέση.
Διακόπηκε για λίγα λεπτά η συνεδρίαση της βουλής, καθώς τη στιγμή που ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, βρισκόταν στο βήμα, αισθάνθηκε έντονο πόνο στην μέση.
Ο κύριος Κουτσούμπας δυσκολεύτηκε να κρατήσει την ισορροπία του και έσπευσαν υπάλληλοι της Βουλής να τον πιάσουν και να τον βοηθήσουν.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του φαινόταν να δυσκολεύεται και σχολίασε: «Έχω και την μέση μου». Προς στιγμήν δοκίμασε να συνεχίσει, αλλά ο μυϊκός πόνος έγινε εντονότερος και έδειξε ότι κινδύνευε να πέσει κάτω. Αμέσως έσπευσαν υπάλληλοι του Κοινοβουλίου που βρίσκονταν στην αίθουσα της Ολομέλειας καθώς επίσης και βουλευτές που φέρουν την ιδιότητα του γιατρού προκειμένου να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.