Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές της ΠέλλαςΗ Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ενημερώνει τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής Πέλλας ότι έχει εκδοθεί, καθ' εξουσιοδότηση, Απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή, περί Απαγόρευσης Κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές της ΠΕ Πέλλας, για αύριο Σάββατο 22 Ιουλίου 2023. Η Απόφαση της απαγόρευσης αφορά τα περιαστικά δασικά οικοσυστήματα της Έδεσσας και το περιαστικό δάσος του Ελευθεροχωρίου του Δήμου Πέλλας, λόγω των συνθηκών υψηλής επικινδυνότητας (καύσωνα) που επικρατούν στην περιοχή.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής καλεί τους πολίτες και επισκέπτες της Πέλλας σε επαγρύπνηση έναντι της πρόκλησης δασικής πυρκαγιάς. Το άναμμα οποιασδήποτε φωτιάς στην ύπαιθρο απαγορεύεται εξάλλου από την ισχύουσα πυροσβεστική διάταξη, με αυστηρές ποινές για τους παραβάτες.

Οι πολίτες που θα εντοπίσουν εστία πυρκαγιάς στην ύπαιθρο, παρακαλούνται επίσης για την άμεση ενημέρωση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας (199).
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.