Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη φοιτητών και καθηγητών από το Πανεπιστήμιο Αυστραλίας «Charles Darwin» στο Δήμο ΑλμωπίαςΤο Δήμο Αλμωπίας επισκέφθηκε σήμερα, αντιπροσωπεία φοιτητών και καθηγητών από το Πανεπιστήμιο Αυστραλίας «Charles Darwin», που συμμετέχουν στο πρωτοποριακό Πρόγραμμα Εκμάθησης Ελληνικής Γλώσσας.

Τους προσκεκλημένους, με επικεφαλής τον Καθηγητή Δρ. Γεώργιο Φραζή, υποδέχτηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Μπάτσης Χρήστος και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γιάντσης Δημήτριος.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας στο σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει το Τμήμα Ελληνικών Σπουδών της Αυστραλίας και στη συνεισφορά, ως προς τη πολιτισμική γεφύρωση και τη δημιουργία δεσμών φιλίας μεταξύ των δύο χωρών.

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων, ο Δήμαρχος Αλμωπίας δώρισε στους επισκέπτες το ιστορικό λεύκωμα του Δήμου Αλμωπίας, το οποίο θα αποτελέσει ένα πολιτισμικό θησαυρό στη βιβλιοθήκη του Τμήματος Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου «Charles Darwin».

Τέλος, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά, με προσμονή για ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή φοιτητών, ο Δήμαρχος ευχήθηκε, στους φοιτητές και καθηγητές του Πανεπιστημίου, καλό υπόλοιπο διαμονής, γεμάτο εμπειρίες και απόκτηση γηγενή γνώσεων για τον ελληνικό πολιτισμό, την ιστορία, τις παραδώσεις και τη γλώσσα.

Δήμος Αλμωπίας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.