Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προσλήψεις ΕΠΟΠ: Τρέχει η διαδικασία για 1700 Επαγγελματίες Οπλίτες – Πότε λήγουν οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεωνΟι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις οφείλουν να κινηθούν άμεσα, δεδομένου ότι τελειώνουν οι προθεσμίες υποβολής των αιτήσεων.


Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία πρόσληψης  1.700  Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) που θα καταταχθούν στις Ένοπλες Δυνάμεις το 2023, μέσα από τέσσερις διαφορετικές προκηρύξεις. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν τις αιτήσεις τους μέσω σχετικής μηχανογραφικής εφαρμογής εδώ, ενώ για να συμμετάσχουν θα πρέπει να μην έχουν υπερβεί το 28ο έτος της ηλικίας τους κατά το έτος κατάταξής τους στις Ένοπλες Δυνάμεις. Παράλληλα θα πρέπει να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,60μ. οι άνδρες και 1,55μ. οι γυναίκες.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ, ο αριθμός των Επαγγελματιών Οπλιτών για κατάταξη στις Ένοπλες Δυνάμεις, για το έτος 2023, ορίζεται ως εξής:
Στρατός Ξηράς – 964 θέσεις
Πολεμικό Ναυτικό – 430 θέσεις
Πολεμική Αεροπορία – 298 θέσεις
Κοινό Νομικό Σώμα – 8 θέσεις
Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις οφείλουν να κινηθούν άμεσα, δεδομένου ότι τελειώνουν οι προθεσμίες υποβολής των αιτήσεων. Συγκεκριμένα, οι προκηρύξεις για Ναυτικό, Αεροπορία και Κοινό Νομικό Σώμα εκπνέουν την Πέμπτη 31 Αυγούστου και η προκήρυξη του Στρατού Ξηράς «τρέχει» έως την Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.