Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εργασίες καθαρισμού φρεατίων σήμερα και αύριο στην ΕΟ 2 Θεσσαλονίκης– ΈδεσσαςΕργασίες καθαρισμού φρεατίων ομβρίων υδάτων και συνδετήριων αγωγών στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα, Πέμπτη 31 Αυγούστου έως και αύριο Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023. 
Συγκεκριμένα, θα εκτελεστούν εργασίες καθαρισμού φρεατίων ομβρίων υδάτων και συνδετήριων αγωγών στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, από τη Χ.Θ. 9+000 έως τη Χ.Θ. 16+000 και στους δύο κλάδους κυκλοφορίας, με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας κάθε φορά αντίστοιχα.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Πέμπτη 31 Αυγούστου έως και αύριο Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023, κατά τις ώρες 07.00- 15.00.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.