Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΓΣΕΕ: Συλλαλητήριο στην ΔΕΘ το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023Επί ποδός τα συνδικάτα ενόψει της ΔΕΘ και της παρουσίας του πρωθυπουργού - Η ΓΣΕΕ διοργανώνει συλλαλητήριο στις 6 το απόγευμα


Συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, ανακοίνωσε η ΓΣΕΕ, δίνοντας στη δημοσιότητα τη διακήρυξη που περιλαμβάνει τις διεκδικήσεις της.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «η ΓΣΕΕ, συνεχίζοντας τον αγώνα για την προάσπιση των δικαιωμάτων του κόσμου που εκπροσωπεί, καλεί τους εργαζόμενους τους συνταξιούχους και τους ανέργους στο Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη, το οποίο διοργανώνει από κοινού με το Εργατικό Κέντρο της πόλης, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο άγαλμα Βενιζέλου».

«Αδυσώπητη καθημερινότητα» στα εργασιακά
Και σημειώνει πως «η σωστή αντίληψη και ανάλυση της επικρατούσας κατάστασης στην Ελλάδα, ως απαραίτητη βάση λήψης των κατάλληλων μέτρων πολιτικής, οφείλει να μην στηρίζεται μόνο σε οικονομοτεχνικούς δείκτες, εφόσον υπάρχει ειλικρινής βούληση προόδου με όρους δικαιοσύνης, ισότητας και διάρκειας».
Η ΓΣΕΕ τονίζει πως «ήταν και είναι σε θέση να δώσει πλήρη και επίκαιρη γνώση της αδυσώπητης καθημερινότητας ως προς το είδος και την έκταση των εργατικών προβλημάτων σε όλη την επικράτεια, μέσα από τις καταγγελίες και τα στοιχεία δράσης των 147 Δευτεροβάθμιων Οργανώσεων μελών της (80 Εργατικά Κέντρα και 67 Ομοσπονδίες) και των σωματείων μελών τους, αλλά και των δομών της Συνομοσπονδίας για την πληροφόρηση, συμβουλευτική και στήριξη των εργαζομένων (Πλατφόρμα ANTI-COVID 19, Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων – ΚΕΠΕΑ/ΓΣΕΕ, Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής ΙΝΕ/ΓΣΕΕ)».


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.