Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλεξάνδρα Βαλέρα: Ως η πιο νέα υποψήφια ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να εργαστώ για το καλό του Δήμου ΠέλλαςΩς η πιο νέα υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος (26 ετών), ζητώ από όλους εσάς να μου δώσετε την ευκαιρία να εργαστώ για το καλό του Δήμου μας. Πιστεύω ότι η νεανική ορμή, η όρεξη, η γνώση από τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές που διαθέτω, μαζί με την εργασιακή μου εμπειρία στην Ιατρική Σχολή του Π.Θ. θα βοηθήσουν στην διεκδίκηση Ευρωπαϊκών Κονδυλίων τα οποία θα βελτιώσουν τις Συνθήκες Διαβίωσης των Δημοτών και την ανάδειξη του Δήμου μας.
Επιπρόσθετα, η επιδίωξή μου ως Δημοτική Σύμβουλος θα είναι να βοηθήσω στην: Φροντίδα αδέσποτων Ζώων, Τουριστική Προβολή του τόπου, υποστήριξη των ΑΜΕΑ και αδύναμων πολιτών, ενίσχυση του Νοσοκομείου και όχι μόνο.
Αλεξάνδρα Βαλέρα
Διατροφολόγος-Διαιτολόγος 
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Πέλλας με την παράταξη "Πέλλα δήμος για Όλους" και υποψήφιο Δήμαρχο τον Στάθη Καστερίδη

Η Αλεξάνδρα Βαλέρα είναι Πτυχιούχος Διαιτολογίας-Διατροφής και Τελειόφοιτος του ΠΜΣ  "Διατροφή και Υγεία" της Ιατρικής Σχολής του Π.Θ. 
Εργάζεται σε Ερευνητικό Πρόγραμμα της Ιατρικής Σχολής παρέχοντας συμβουλές σε θέματα Διατροφής Κλινικών Μελετών.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment