Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Ηλίας Τόσης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την ''Κοινωνία σε Κίνηση''Ο Ηλίας Τόσης θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την ''Κοινωνία σε Κίνηση'' στις εκλογές του Οκτωβρίου. Σε σχετική δήλωσή του ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιάννης Τσεπκεντζής αναφέρει:

Ο Ηλίας Τόσης είναι από το Νησί όπου και διαμένει.
Γονείς του ο Γιάννης Τόσης και η Ιωάννα Πέγιου.
Έχει τελειώσει ΙΕΚ Μηχανοτρονικής.
Είναι αγρότης στο επάγγελμα ενώ τα τελευταία 6 χρόνια ασχολείται και με τον τομέα της εστίασης.
Ο Ηλίας είναι ο Βενιαμίν του συνδυασμού. Από μικρός είχε μία έμφυτη κλίση στα κοινά αφού ήταν και πρόεδρος του 15 μελούς στο Λύκειο. Άλλωστε πάντοτε είχε και το παράδειγμα του πατέρα του ο οποίος είχε διατελέσει πρόεδρος στο Νησί! Αυτονόητη λοιπόν και η συμμετοχή του και στον πολιτιστικό σύλλογο η ¨Σκάλα¨.
Παρόλη τη νεαρή ηλικία του η ωριμότητα του είναι αντιστρόφως ανάλογη. Πρόκειται για ιδιαίτερα συγκροτημένο και σοβαρό παιδί με ήθος, ευγένεια και καθαρό βλέμμα.
Η συνεργασία μαζί του ήταν για εμένα μία πολύ θετική έκπληξη! Μου επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά ότι ο πραγματικός πλούτος του τόπου είναι οι άνθρωποί του και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά, τα οποία ,απεγκλωβισμένα από τις αγκυλώσεις των μεγαλυτέρων, αποτελούν την πραγματική μας επένδυση!
Αυτά τα παιδιά θέλει να βγάλει στο προσκήνιο η Κοινωνία σε Κίνηση για να σπάσει τα δεσμά της μιζέριας, της απάθειας και της απαξίωσης των ¨κοινών¨.
Ηλία καλή επιτυχία ολόψυχα!
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment