Απίστευτο μποτιλιάρισμα σημειώνεται από νωρίς σήμερα το πρωί στον τελωνειακό έλεγχο στα σύνορα Ευζώνων, τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδο από τη Χώρα μας.
Με αφορμή την επερχόμενη εορτή του δεκαπενταύγουστου πολλοί είναι οι Βαλκάνιοι που επιλέγουν την χώρα μας και τις παραλίες της Βόρειας Ελλάδας για να «δραπετεύσουν» απολαμβάνοντας ολιγοήμερες διακοπές. Για αυτό το λόγο αναμένεται έξαρση της κυκλοφοριακής κίνησης στον μεθοριακό σταθμό των Ευζώνων τόσο σήμερα καθ΄ όλη την διάρκεια της ημέρας όσο και τις επόμενες ημέρες.
Θα πρέπει κάποια στιγμή να μπει ένα τέλος σε αυτή την δοκιμασία που περνούν οι ταξιδιώτες, κυρίως τους θερινούς μήνες, προκαλώντας δυσμενή σχόλια για την εικόνα της Χώρας.
1 Σχόλια
Γράφετε ότι να'ναι....πετάτε μια μπαρουφα και ότι βγεί,χωρίς να γνωρίζετε πως γίνεται ο έλεγχος ,τι προϋποθέσεις υπάρχουν,ποιες είναι οι δυνατότητες,πως γίνεται να διαχειριστείς τόσο μεγάλο όγκο τουριστών και όχι μόνο,έτσι για να δημιουργήσετε εντυπώσεις.Η πραγματικότητα όμως είναι πολύ διαφορετική.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.