Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στέφανος Κασσίδης: Μαζί με τον Στάθη Καστερίδη μπορούμε να παλέψουμε για ένα καλύτερο Αύριο σε ένα Δήμο για όλουςΕίμαι ο Στέφανος Κασσίδης, επιχειρηματίας με πολυετή παρουσία στον τομέα της μεταποίησης προϊόντων ροδιού. Είμαι απόφοιτος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης και πτυχιούχος Τεχν.Γεωπονίας. Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Παυλίδου και έχουμε αποκτήσει 3 παιδιά.
Η αθλητική μου πορεία στην πάλη με επιτυχίες σε πανελλήνιο και βαλκανικό επίπεδο διαμόρφωσε την αφοσίωση μου και το πνεύμα αντοχής.
Με πάνω από 30 χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας, έχω αποδείξει την ικανότητά μου να δημιουργώ καινοτόμες λύσεις για την εξοικονόμηση υδάτινων πόρων και τη βιώσιμη διαχείριση βιομηχανικών αποβλήτων. Πέρα από το επιχειρηματικό μου υπόβαθρο, η πίστη μου στην αξία του ανθρώπου και η αφοσίωση μου στην Πέλλα με καθοδηγούν. Αναγνωρίζω την ανάγκη του Δήμου μας για προσφορά και είμαι αποφασισμένος να συμβάλω ενεργά με τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου.

Για τους λόγους αυτούς ζητώ τη στήριξή σας γιατί μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πέλλας Στάθη Καστερίδη μπορούμε να παλέψουμε για ένα καλύτερο Αύριο σε ένα Δήμο για όλους.

Στέφανος Κασσίδης 6944461178
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment