Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόεδρος Πέλλας Βαγγέλης Τσαπκινάκης: Γιατί δεν θα είμαι εκ νέου υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές


Φίλες και φίλοι,
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν θα είμαι εκ νέου υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές για καθαρά προσωπικούς λόγους. 
Η θέση μου αν και πολεμήθηκε, δεν πτοήθηκα δούλεψα, έτρεξα, πείσμωσα και  μαζί με ορισμένους συμβούλους σηκώσαμε μανίκια και βάλαμε προσωπική δουλειά,( ναι ξερω η δουλειά του προέδρου δεν είναι  αυτή να γίνεται χαμάλης κτλ ειναι να διοικεί, ναι αλλά ποιον; Που στην κοινότητα δεν υπάρχουν υπάλληλοι! Ναι ξερω.. χτυπά το χέρι στο τραπέζι γυρνά τα όλα ανάποδα και διάφορα αλλά )προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι μπορούσαμε  και ότι περνούσε απ το χέρι μας για το καλό του χωριού μας και μόνο. Θα θέλαμε να καταφέρουμε πολλά περισσότερα αλλά δυστυχώς οι δυνατότητες που έχουν τα τοπικά συμβούλια είναι περιορισμένες. Οι αποφάσεις είναι γνωμοδοτικές και μόνο, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάνεις σχεδόν τίποτα, δεν διαχειρίζεσαι ούτε μηχανήματα ούτε προσωπικό, ούτε χρήματα, όλα τα ζητάς/παρακαλάς τον κεντρικό Δήμο με ότι και αν αυτο συνεπάγεται. 
Φεύγω με ψηλά το κεφάλι και με καθαρή την συνείδηση μου γιατί το πάλεψα και προσπάθησα να προσφέρω έστω και κάτι σ αυτο τον τόπο που αγαπώ, στην Πέλλα μας.  
Θέλω να ευχαριστήσω τον/την καθένα/μια προσωπικά για την υποστήριξη σας, ζήτω  συγγνώμη για οποίον στεναχώρεσα, απογοήτευσα η δεν φέρθηκα σωστά.  
Εύχομαι και ελπίζω η Πέλλα να βρεί τον πρωτοπόρο και δημιουργικό δρόμο της, γιατί αξίζει σ αυτήν και στους κατοίκους της ένας πρωταγωνιστικός ρόλος αντάξιος της Ιστορίας της! Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους και καλό αγώνα!
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment