Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χρήστος Χουρμουζιάδης, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Στάθη Καστερίδη: Ζητώ τη στήριξη σας για ένα Δήμο πιο φιλικό, ένα ''ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ''


Φίλες και φίλοι,
Ονομάζομαι Χουρμουζιάδης Χρήστος, ζω και εργάζομαι στα Άθυρα Πέλλας. Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Παρλαπάνη (Εκπαιδευτικός Α.Π.Θ) και έχουμε αποκτήσει δύο υπέροχες κόρες 5 και 8 χρόνων. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Τεχνικός Αερίων Καυσίμων του Ι.Ε.Κ Ωραιοκάστρου με πιστοποιημένο τίτλο σπουδών. Επίσης έχω παρακολουθήσει και ολοκληρώσει σεμινάριο με τίτλο "Οργάνωση και λειτουργία δημόσιων Υπηρεσιών, Οργανισμών και Επιχειρήσεων καθώς επίσης Είμαι κάτοχος ECDL και Proficiency. 

Αποφάσισα να συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές καθώς μέσα από τη γνώση και την εμπειρία που έχω αποκτήσει από το χώρο εργασίας μου, μπορώ να προσφέρω ιδέες και λύσεις που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής και τις υποδομές στον Δήμο μας.

Ζητώ τη στήριξη σας καθώς πιστεύω ότι οι νέοι άνθρωποι πρέπει να συμμετέχουν ενεργά στα κοινά και να διαμορφώνουν εκείνοι το μέλλον του τόπου δημιουργώντας έναν Δήμο πιο φιλικό έναν "ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ".
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment