728x90

Βλάχικο Αντάμωμα στο Σέλι Ημαθίας - Μεγάλη μουσική συναυλία με τους Stavento - Ήβη Αδάμου

Για 3η συνεχή χρονιά, η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας διοργανώνει στο Σέλι το Βλάχικο Αντάμωμα, μια εκδήλωση που τείνει να γίνει θεσμός, με αφορμή την γιορτή της Μεγαλόχαρης Παναγίας ανήμερα του 15Αύγουστου, ημέρα κατά την οποία πανηγυρίζουν όλα τα Βλαχοχώρια της Ελλάδας.

Έτσι και φέτος, γι αυτό το διάστημα, έχουν προγραμματιστεί μια σειρά από δράσεις, με αποκορύφωμα την μεγάλη συναυλία των Stavento - Ήβη Αδάμου που θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου 12 Αυγούστου, στο χιονοδρομικό κέντρο δίπλα στο χώρο του πάρκινγκ.

Φρέσκος αέρας στην εκπνοή του φετινού καλοκαιριού παρέα με το εκρηκτικό σχήμα του Stavento και της Ήβης Αδάμου. Με urban διάθεση που συνοδεύεται από τον ξεσηκωτικό reggaeton ρυθμό και graffiti αισθητική εμπλουτισμένη με neon χρώμα, οι Stavento και Ήβη Αδάμου δίνουν έναν εκρηκτικό καλοκαιρινό παλμό διασκέδασης.

Η συναυλία θα αρχίσει στις 21.00 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. δηλαδη οι βλαχοι θα κανουν ανταμωμα χωρις βλαχικα;;; τοτε τι το θελουν το ανταμωμα;; σε τι θα διαφερει απο μια απλη συναυλια;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άνω Γραμματικό. Εκεί έχει αντάμωμα.και αρνί.Ολο το χρόνο νηστεύουν οι Βλαχοι και της Παναγίας ψήνουν το όψιμο αρνί που ξέμεινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Ad Code