Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο 5ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών «ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΔΕΛΤΑ»


Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 5ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών «ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΔΕΛΤΑ» εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, για τη γενναιόδωρη προσφορά τριών (3) διαδραστικών πινάκων, στον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Καλλίνικο Δοράκη, αποσπασμένου κληρικού στην Ι. Μητρόπολη Ίμβρου και Τενέδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, ως απόφοιτο του σχολείου μας, εις μνήμη των οικείων του.

Ο τεχνολογικός αυτός εξοπλισμός, ο οποίος θεωρείται απαραίτητος κατά τη διάρκεια του μαθήματος σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις διδασκαλίας, θα αποτελέσει πολύτιμη βοήθεια για τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου μας καθώς θα συμβάλλει σημαντικά στην εκπαιδευτική διαδικασία, την πρόσβαση στη γνώση αλλά και σε καινοτόμα σχολικά προγράμματα και δραστηριότητες.

Σας εκφράζουμε την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη μας για το έμπρακτο ενδιαφέρον και την ευαισθησία σας σε θέματα εκπαίδευσης και πολιτισμού και την αγάπη σας για τα παιδιά.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας.

Ο Διευθυντής
Κωνσταντίνος Αλβανός
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.