Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λάκης Βασιλειάδης: Επαναλειτουργία Δημοτικού Σχολείου Θηριόπετρας


Υπεγράφη η ΚΥΑ των Υπουργείων Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού και Οικονομίας & Οικονομικών, για την αναστολή αποφάσεων συγχώνευσης του Δημοτικού Σχολείου Θηριόπετρας στο Δημοτικό Σχολείου Εξαπλατάνου.

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης ευχαρίστησε τον Υπουργό κ. Κυριάκο Πιερρακάκη, τους υπογράφοντες Υφυπουργούς κκ. Δόμνα Μιχαηλίδου και Θανάση Πετραλιά, καθώς και όλους τους αρμόδιους που χειρίστηκαν το ζήτημα με κατανόηση και αποτελεσματικότητα.

Ο Λάκης Βασιλειάδης υποστήριξε εξαρχής και σε κάθε βήμα μέχρι την υλοποίησή του το δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας της Θηριόπετρας, ενώ χαρακτήρισε ιδιαίτερα χαρμόσυνο γεγονός το να ανοίγουν σχολεία στα χωριά της Πέλλας αντί για αναστολές.

Αναμένεται η δημοσίευση σε ΦΕΚ ώστε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τον ορισμό προσωπικού και την επαναλειτουργία της μονάδας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.