Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βαγγέλης Θωμάς, υποψήφιος με τον Γιάννη Τσεπκεντζή: Ανταποκρίθηκα στις απαιτήσεις και προσδοκίες σας, ζητώ εκ νέου την στήριξή σας!112 ερωτήσεις, 35 υπομνήματα και αμέτρητες παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο κατά την διάρκεια της θητείας μου!

Κλείνει μια τετραετής πορεία στο Δημοτικό Συμβούλιο με συνεχή και αδιάλειπτη παρουσία, χωρίς καμία απουσία από την πλευρά μου, ασκώντας έτσι με πλήρη συναίσθηση τον ρόλο που μου ανέθεσαν οι συμπολίτες μου, αυτόν δηλαδή της άσκησης ελέγχου των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής. Το έπραξα με δημιουργική κριτική και παράλληλα με την κατάθεση προτάσεων για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και της συνολικής λειτουργίας του Δήμου μας.
Το αποτέλεσμα αυτής της τετραετούς πορείας μου αποτυπώνεται στις 112 ερωτήσεις – τοποθετήσεις προ ημερησίας διάταξης που πραγματοποίησα και την κατάθεση πάνω από 35 γραπτών ερωτήσεων και υπομνημάτων προς την Διοίκηση. Ελπίζω ότι κατάφερα να ανταποκριθώ στις προσδοκίες και στις απαιτήσεις σας μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μου ως Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης.
Με αυτό το έργο και έχοντας πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που ακολουθούν ζητώ εκ νέου την στήριξη σας και την ψήφο σας τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και συνολικά στην παράταξη μας «Κοινωνία σε Κίνηση» και τον Γιάννη Τσεπκεντζή στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Βαγγέλης Δ. Θωμάς
Δημοτικός Σύμβουλος Έδεσσας – Βεγορίτιδας 
Διοικητικός Υπάλληλος στο Κ.Υ. Άρνισσας της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment