Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από την Κα Λίνα στους πλημμυροπαθείς μέσω του ''Συμβαδί-ζω''Πριν λίγο καιρό προσήλθε στο γραφείο μας η Κα Λίνα και μας ανέφερε την πρόθεση της να κάνει δωρεά ενός χρηματικού ποσού προς το σύλλογο, εις μνήμη της μητέρας της, αντί μνημοσύνου.

Η μόνη απαίτηση της ήταν τα χρήματα να διατεθούν οπουδήποτε κρίνουμε ως σύλλογος, ότι υπάρχει ανάγκη.

Ποιος/α δεν συγκλονίστηκε βλέποντας τις εικόνες από τις πλυμμυρισμένες περιοχές της Θεσσαλίας; Ποιος/α δεν έφερε τον εαυτό του/της στην θέση αυτών των οικογενειών, των ηλικιωμένων, των μικρών παιδιών; Οι ανάγκες τους είναι μεγάλες και κρίναμε ότι προς τα εκεί έπρεπε να κατευθυνθεί η πράξη αλληλεγγύης της Κας Λίνας.

Ο σύλλογος μας αποφάσισε την αποστολή μιας παλέτας εμφιαλωμένων νερών (1512 φιάλες) καθώς και τροφίμων ως ελάχιστη συμπαράσταση. Αυτά προστέθηκαν στα αγαθά που όλες και όλοι σας στείλατε, μέσα από την πρωτοβουλία του Δήμου Σκύδρας. 

Ευχαριστούμε θερμά και την επιχείρηση εμπορίας ποτών του Χρήστου Τσάπα, που με τον τρόπο της βοήθησε να ολοκληρωθεί αυτή η κίνηση. 

Ο σύλλογος Συμβαδί-ζω είστε ΕΣΕΙΣ!
Η βοήθεια στον συνάνθρωπο γύρω σας είστε ΕΣΕΙΣ!
Σας ευχαριστούμε Κα Λίνα
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.