Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παναγιώτης Σαραφούδης: Πάμε όλοι μαζί να κάνουμε μεγάλο και ανθρώπινο τον Δήμο Πέλλας!


Συνδημότισσες και Συνδημότες μου,
Η συνεχής εμπιστοσύνη και η εκτίμηση που δείχνετε στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια και η αγάπη μου για τον τόπο μας με ώθησαν να δεχθώ την τιμητική πρόταση του επί χρόνια πολύ καλού φίλου και κοινού οραματιστή για το Δήμο μας, υποψηφίου Δημάρχου Στάθη Καστερίδη για να συμμετέχω στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου.

Φίλες και φίλοι,

όπως με γνωρίζετε μέχρι τώρα πάντα αγωνίζομαι χωρίς φόβο στην πρώτη γραμμή για το κοινό καλό όλων χωρίς εξαιρέσεις. Έτσι και τώρα θέτω τον εαυτό μου απλό στρατιώτη στην πρώτη γραμμή και όλες μου τις δυνάμεις με πολύ διάθεση για προσφορά στον αγώνα για έναν καλύτερο Δήμο Πέλλας, έναν Δήμο για όλους στο πλευρό του Στάθη Καστερίδη γιατί έχει το όραμα, τη γνώση και την εμπειρία να το υλοποιήσει. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης ζητώ τη στήριξη και την ψήφο σας, να ενώσουμε μαζί όλες μας τις δυνάμεις και να δώσουμε στον τόπο μας αυτά που του αξίζουν και αυτά που του έχουν στερήσει.
Δημιουργία, ανάπτυξη, ευημερία, καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους μας.
Μόνο αν ενωθούν όλες οι δημιουργικές και παραγωγικές δυνάμεις της περιοχής μας  θα κάνουμε την Πέλλα μας μεγάλη. 
Στηρίζοντας τον τόπο μας επενδύουμε στο μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.
Πάμε όλοι μαζί να κάνουμε την πόλη μας και το Δήμο μας καλύτερο και πιο ανθρώπινο για εμάς και τις επόμενες γενιές πιο όμορφο και με σεβασμό στο περιβάλλον, έναν Δήμο που αξίζει να ζεις.
Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την ΠΕΛΛΑ μας ΜΕΓΑΛΗ.

Παναγιώτης Σαραφούδης
Υποψήφιος με την παράταξη "Πέλλα Δήμος για Όλους" 
και υποψήφιο Δήμαρχο τον Στάθη Καστερίδη

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.