Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αθανάσιος Τζάκρης - Υποψ. Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Χρ. Παπαστεργίου: Τις καθεστωτικές λογικές πρέπει να τις πολεμάμε και να τις ανατρέπουμεΖητώντας την ψήφο σας φίλες/οι μου, παραθέτω λίγες πληροφορίες για μένα: 
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πέλλα, όπου τελείωσα το σχολείο. Το γυμνάσιο στα Γιαννιτσά. 

Οι σπουδές μου  
Πτυχίο Τεχνολόγου Μηχανολόγου Μηχανικού από το ΤΕΙ Λάρισας. 
Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ). 
Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Msc στη Μηχανική της Διοίκησης από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. 
Μιλάω αγγλικά

Η Ζωή μου
Εργάστηκα για 35 χρόνια στον ΟΤΕ κυρίως στην ανάπτυξη και διοίκηση πληροφορικών συστημάτων, αλλά και στη διοίκηση τεχνικών και εμπορικών υπηρεσιών. 
Έζησα για πολλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη. 
Τα τελευταία χρόνια ζω με την οικογένειά μου στην Πέλλα.
Τα δυο μου παιδιά είναι πλέον μεγάλα και ζουν ο ένας στην Αθήνα και ο άλλος στο Βερολίνο. 

Οι αναφορές μου
Με την πολιτική, τον συνδικαλισμό και τα κοινωνικά κινήματα ασχολούμαι σε όλα τα χρόνια της ενήλικης ζωής μου. Συναντώντας επιτυχίες αλλά και μεγάλες αποτυχίες και απογοητεύσεις αλλά και λάθη. Εξάλλου, όπως λέγεται, τα λάθη μας κάνουν σοφότερους, αρκεί στο τέλος να μη καταλήξουμε πάνσοφοι …

Το σήμερα
Η απόφασή μου να εκτεθώ στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές κρίθηκε κυρίως από δύο λόγους:
Ο πρώτος αφορά την πεποίθησή μου ότι τις καθεστωτικές λογικές και πολιτικές πρέπει να τις πολεμάμε και να τις ανατρέπουμε. Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχουμε τέτοια φαινόμενα αφού οι ίδιοι άνθρωποι και τα ίδια μυαλά την διοικούν εδώ και τρεις τετραετίες, αλλά κυρίως με μεγάλο έλλειμα λογοδοσίας και ουσιαστικής διαφάνειας.
Ο δεύτερος αφορά τον υποψήφιο Περιφερειάρχη της παράταξής μας, Χρήστο Παπαστεργίου, τον οποίο γνωρίζω για 20 περίπου χρόνια. Πρόκειται για άξιο επιστήμονα που τιμά το λειτούργημά του, συμμετέχοντας ενεργά και στο ιατρικό συνδικαλιστικό κίνημα.
Εκείνο όμως που τον χαρακτηρίζει είναι η πολιτική και στρατηγική του σκέψη και διορατικότητα η οποία συνδυάζεται και με την αστείρευτη δύναμη για δουλειά και προσφορά στο πολιτικό πεδίο. Γεγονός που αποδεικνύεται από τη δράση του στο ρόλο της αντιπολίτευσης απέναντι στην διοίκηση Τζιτζικώστα ως επικεφαλής της Παράταξης «ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» τα τελευταία 4 χρόνια.
Ήταν αυτονόητο για μένα να αποδεχτώ την πρόσκλησή του να συμπορευτώ και να συμμετάσχω σ’ αυτό τον αγώνα.
Ελπίζω στη δικαίωσή του με την στήριξη των συμπολιτών μου από όλο το Νομό Πέλλας.Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment