Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στάθης Φουντουκίδης: Πρωτοφανής συγκέντρωση στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού ''Μέλλον Δημιουργίας'' (βίντεο)Πρωτοφανής Συγκέντρωση Κόσμου στα εγκαίνια του συνδυασμού

Την Παρασκευή 16/9, τα εγκαίνια του συνδυασμού "Μέλλον Δημιουργίας" πραγματοποιήθηκαν με εντυπωσιακή επιτυχία στην πόλη των Γιαννιτσών. Η εκδήλωση προσέλκυσε πλήθος κόσμου χωρίς προηγούμενο, αναδεικνύοντας το ενδιαφέρον και την υποστήριξη που απολαμβάνει ο συνδυασμός του Στάθη Φουντουκίδη.

Ο συνδυασμός "Μέλλον Δημιουργίας" παρουσίασε τα κύρια σημεία του προγράμματός του, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων τη σημασία της αειφόρου ανάπτυξης, της βελτίωσης των υποδομών και της καινοτομίας στον τομέα της τεχνολογίας.

Οι πολίτες από κάθε γωνιά της πόλης συγκεντρώθηκαν σε μια πρωτοφανή συγκέντρωση, εκφράζοντας τη στήριξή τους στον συνδυασμό "Μέλλον Δημιουργίας". Η πολυπληθής συμμετοχή του κόσμου αντικατοπτρίζει το ενδιαφέρον και την ανυπομονησία για μια νέα και πρωτοποριακή προσέγγιση στα πολιτικά θέματα όπως ανέφερε ο επικεφαλής του συνδυασμού στην ομιλία του.

Γραφείο Τύπου
ΜΕΛΛΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

founpa 
 Η ομιλία:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment