Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κοινή συνεδρίαση ΠΕΔΚΜ και ΚΕΔΕ


Κοινή συνεδρίαση των Διοικητικών Συμβουλίων τους συγκαλούν η Περιφερειακή Ένωση των Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), αύριο Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023.

Η συνεδρίαση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης (Λ. Βασιλέως Γεωργίου, Α1, Θεσσαλονίκη) στις 19.00, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Θεόδωρου Λιβάνιου, του υφυπουργού Εσωτερικών Ευστάθιου Κωνσταντινίδη και του γενικού γραμματέα Αυτοδιοίκησης και Αποκέντρωσης του ΥΠ.ΕΣ Μιχάλη Σταυριανουδάκη.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι:

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το Σχέδιο Νόμου για την υποστήριξη των μικρών δήμων, προληπτικά μέτρα πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων, παράταση έκδοσης βεβαιώσεων όρων δόμησης για τα κατά παρέκκλιση οικόπεδα, άρση απαγόρευσης ορισμού Δημοτικού Υπαλλήλου του οικείου Δήμου σε θέση Γενικού Γραμματέα και αποσπάσεις υπαλλήλων των θυγατρικών εταιρειών της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας (Ε.Ε.ΣΥ.Π. Α.Ε.) στους δήμους.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.