Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Δέσποινα Βασιλειάδου κοντά στους κατοίκους της Αριδαίας και Έδεσσας (φωτο)Σειρά είχαν η Αριδαία και η Έδεσσα, για τις επισκέψεις της υπ. Περιφερειακής Συμβούλου Πέλλας κα Βασιλειάδου Δέσποινα. Στην Αριδαία βρέθηκε στη λαϊκή αγορά και στα καταστήματα της πόλης συνομιλώντας με επαγγελματίες και εμπόρους, συζητώντας για τα προβλήματα των τοπικών αγορών οι οποίες πρέπει να υποστηρίζονται με κάθε τρόπο.

Αμέσως μετά βρέθηκε στην Έδεσσα όπου και εκεί επισκέφτηκε την αγορά της πόλης και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις, αλλά και να ακούσει προτάσεις για την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας από τους κατοίκους.

Τέλος το βράδυ θα παρακολουθήσει την εκδήλωση που διοργανώνει η εταιρεία Νόσου Alzheimer και συγγενών διαταραχών Π.Ε.Πέλλας με θέμα: «Άνοια και οικογένεια» με αξιόλογους ομιλητές.

Η κα Βασιλειάδου δήλωσε στο περιθώριο των επισκέψεων της: «Μαζί σχεδιάζουμε και δίνουμε αξία στην Πέλλα. Δύναμη μου η ψήφος σας, να παλέψω με Αλληλεγγύη και Εμπιστοσύνη!

Τις επόμενες ημέρες η κα Βασιλειάδου θα συνεχίσει τις επισκέψεις της και στις υπόλοιπες πόλεις και κοινότητες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για να βρεθεί με τους πολίτες και να ακούσεις τις προτάσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.