Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

''Μέλλον Δημιουργίας'': Ποια είναι η υποψήφια του Στάθη Φουντουκίδη που μετέφρασε την ομιλία του στην νοηματική γλώσσαΑκόμα μια πρωτοτυπία από το Μέλλον Δημιουργίας του Στάθη Φουντουκίδη

Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στα εγκαίνια του συνδυασμού Μέλλον Δημιουργίας, ο Στάθης Φουντουκίδης επέλεξε να στείλει ένα μήνυμα προς τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες επιλέγοντας υποψήφια του συνδυασμού για την απόδοση της ομιλίας του στην νοηματική γλώσσα.

Η υποψήφια ονομάζεται Βούλα Πλεπλέ, είναι κωφή και υποψήφια στην τοπική κοινότητα Αξού. Η Βούλα, παρά τη μη λειτουργική ακοή, είναι μια αγωνίστρια που πάλεψε και κατάφερε πολλά. Είναι μητέρα τριών παιδιών και κάτοχος πτυχίου τουριστικών επαγγελμάτων. 

Ο Στάθης Φουντουκίδης, αναφερόμενος στα άτομα με ειδικές ανάγκες στην ομιλία του είπε ότι "οι άνθρωποι αυτοί (ΑμΕΑ) με εμάς θα είναι στο προσκήνιο και πάνω στην εξέδρα". Επίσης, ο ίδιος έχει αναφέρει παλαιότερα ότι θεωρεί χρέος μας ως κοινωνία να παρέχουμε κάθε δυνατή διευκόλυνση σε όσους η φύση στέρησε κάποια δυνατότητα και να μεριμνήσουμε για την ομαλή ένταξη των ανθρώπων αυτών στην κοινωνία.

Γραφείο Τύπου
ΜΕΛΛΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment