Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στάθης Καστερίδης «Πέλλα Δήμος για όλους»: Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου- 19:30 τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού


• Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 74 και Σοφούλη 1 στον Πεζόδρομο Γιαννιτσών 
• Παράλληλα συνεχίζεται και ο νέος κύκλος επαφών με τους πολίτες του Δήμου Πέλλας

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του συνδυασμού «Πέλλα Δήμος για όλους» του υπ. Δημάρχου Πέλλας Καστερίδη. Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στον Πεζόδρομο Γιαννιτσών και συγκεκριμένα στη γωνία των οδών Βενιζέλου 74 και Σοφούλη 1. Στην τελετή θα παραβρεθούν οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και τοπικοί φορείς. 

Παράλληλα συνεχίζεται ο νέος κύκλος των επαφών με τους πολίτες της Πέλλας από τον υπ. Δήμαρχο Στάθη Καστερίδη. Χθες Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου επισκέφτηκε με τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους τις Κοινότητες Ραχώνα, Λειβαδίτσα, και Άθυρα. Σήμερα Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου θα επισκεφτεί τη Νέα Πέλλα και την Πέλλα. 

Ο κ. Καστερίδης δήλωσε σχετικά: «Θεωρώ αυτονόητο ότι οφείλουμε να αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες και τον προβληματισμό όλων των πολιτών του Δήμου. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα έχουμε άμεση εικόνα και των προβλημάτων αλλά και των λύσεων. Αυτή είναι η βασική μας επιδίωξη ως  «ΠΕΛΛΑ δήμος για όλους». Για το λόγο αυτό έχουμε προετοιμάσει ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα μετρήσιμο και εφαρμόσιμο». 

Στοιχεία Επικοινωνίας με το συνδυασμό «Πέλλα Δήμος για όλους»: 
Kasteridisoffice23@gmail.com – 6947 429514Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment