Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

''Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε'': Ο Δήμος μας μπορεί και θα πάει πολύ καλύτερα, χωρίς πειράματα και χωρίς ψέματα (φωτο)Συνεχίζουμε βήμα- βήμα, σταθερά και αταλάντευτα.
Γράφουμε χιλιόμετρα από χωριό σε χωριό…

Τα χαμόγελα στις φωτογραφίες είναι από την περιοδεία μας στην Λαϊκή Αγορά της Κρύας Βρύσης, στην Παραλίμνη, στο Μεσιανό και το Αρχοντικό, όπου φίλοι και γνωστοί μας υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά. «Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας, όπως είμασταν τόσα χρόνια.

Με την υπευθυνότητα, με την εντιμότητα, με την εργατικότητα, με την αφοσίωση και το σεβασμό που δείχνουμε χρόνια τώρα στις πραγματικές ανάγκες των συνδημοτών μας» δήλωσε ο κ. Στάμκος.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος κ. Γρηγόρης Στάμκος, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους κατοίκους για τα έργα που υλοποιούνται σε όλη την επικράτεια του δήμου, για όσα έχουν δρομολογηθεί καθώς και να αναλύσει τις θέσεις της παράταξής του για τη νέα θητεία.

«Είμαστε εδώ για να σας δείξουμε ποιους μπορείτε να εμπιστευθείτε, ποιοι βρίσκονται από την πλευρά της αλήθειας, ποιοι υπηρετούν το πραγματικό συμφέρον όλων μας» τόνισε ο δήμαρχος κ. Γρηγόρης Στάμκος.

Γραφείο τύπου συνδυασμού
Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε
stkv


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment