Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γρηγόρης Στάμκος: Κάνουμε ουσιαστικό έργο, με αξίες και προτεραιότητες (φωτο)Στα έργα που γίνονται σε ολόκληρο τον Δήμο Πέλλας αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Πέλλας και επικεφαλής της παράταξης "Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε", Γρηγόρης Στάμκος κατά τη επίσκεψή του στη λαϊκή αγορά των Γιαννιτσών. Ο κ. Στάμκος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγούς και πολίτες, άκουσε τα προβλήματά τους και τους παρουσίασε τα έργα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια αλλά και όσα έχουν δρομολογηθεί. Ο τόπος μας αλλάζει, γίνεται συνεχώς ομορφότερος, μια πόλη που αξίζει να ζεις και να μεγαλώνεις τα παιδιά σου", είπε χαρακτηριστικά.
Αργότερα, ο κ. Στάμκος, μαζί με υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, επισκέφτηκε την Αξό και το Αχλαδοχώρι, ενώ σήμερα περιόδευσε στη Ραχώνα και την Πέλλα, όπου και είχε θερμή υποδοχή από τους κατοίκους.
"Είμαστε στο πλευρό σας, στο πλευρό των αγροτών και των επαγγελματιών. Δίπλα σε κάθε δημότη. Βλέπετε το έργο που έχει γίνει στις κοινότητές σας και όσα έχουν προγραμματιστεί να γίνουν.
Βλέπετε την απόδειξη πώς ένας τόπος πηγαίνει μπροστά όταν υπάρχει όραμα, σχέδιο και πολλή δουλειά", είπε και καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους.

Γραφείο τύπου συνδυασμού
Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε
prs
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment