Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γρηγόρης Στάμκος: Ο δήμος μας μπορεί και θα πάει καλύτερα



Με εμάς στη διοίκηση του δήμου ακόμα πιο δυνατούς, ακόμα πιο έμπειρους, πιο ανανεωμένους.

Το Μελίσσι, τις Αμπελειές, το Πλαγιάρι και την Αραβησσό επισκέφθηκε ο δήμαρχος Πέλλας και εκ νέου υποψήφιος, Γρηγόρης Στάμκος στο πλαίσιο της περιοδείας του συνδυασμού Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε σε όλες τις κοινότητες του δήμου.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τους κατοίκους για την υποδοχή και τους ενημέρωσε για τα έργα που υλοποιούνται και σχεδιάζονται σε κάθε κοινότητα.

Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος αναφέρθηκε στο αντλιοστάσιο που κατασκευάστηκε στο Πλαγιάρι, στην ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων στην Αραβησσό, στο Πλαγιάρι, στο Μελίσσι αλλά και στις Αμπελειές που ξεκινάει το επόμενο διάστημα, στο έργο της αντικατάστασης αγωγών εσωτερικού δικτύου ύδρευσης που δημοπρατείται για την Αραβησσό καθώς και σε όλα τα μικρά και μεγάλα έργα και παρεμβάσεις που έγιναν στις παραπάνω κοινότητες.

Ο κ. Στάμκος, που συνοδευόταν από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, άκουσε προσεκτικά τους κατοίκους και τους διαβεβαίωσε ότι: «Έτσι θα συνεχίσουμε. Είδατε το έργο μας στις κοινότητές σας! Ο δήμος μας μπορεί και θα πάει καλύτερα. Με εμάς στη διοίκηση του δήμου ακόμα πιο δυνατούς, ακόμα πιο έμπειρους και ανανεωμένους.

Γραφείο τύπου συνδυασμού
''Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε'' 
    sn
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment