Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε Κοινότητες της Π.Ε. Πέλλας η Δέσποινα ΒασιλειάδουΤις επαφές της με κατοίκους των Κοινοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας συνεχίζει η υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Πέλλας Δέσποινα Βασιλειάδου. 
Σήμερα Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου επισκέφτηκε μαζί με συνεργάτες της, τη Λεπτοκαρυά, το Αρχοντικό, το Δαμιανό, το Μεσσιανό και την Αγροσυκιά προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι. 
Η κα Βασιλειάδου, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας να αποκτήσει συνείδηση κοινής μοίρας και συνεργασίας όλων των Δήμων και Κοινοτήτων και δήλωσε σχετικά: 
«Κάθε Δήμος, αλλά και κάθε Κοινότητα, επιθυμεί να ακούσουμε τις μικρές ή τις μεγάλες ανησυχίες τους. Με αυτό τον τρόπο έχω άμεση εικόνα και των προβλημάτων αλλά και των λύσεων, οι οποίες θα προκρίνονται. Μας μιλάνε όμως κυρίως για τα προβλήματα της καθημερινότητας. Μας μιλάνε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες, αλλά και οι εργαζόμενοι και ζητάνε απαντήσεις. Τα προβλήματα και οι λύσεις οφείλουμε, πρέπει και θα είναι όλων μας. Με εμπιστοσύνη θα συνεχίσουμε το έργο της Αλληλεγγύης και του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment