Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυρ. Τσάτσος, υποψήφιος με τον Στ. Καστερίδη: Με αίσθημα ευθύνης και με διάθεση για προσφορά & συνεργασία, ζητώ τη στήριξή σαςΣυντοπίτισσες και συντοπίτες, φίλες και φίλοι,
Η επί δεκαετίες δραστηριότητά μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στον αγροτικό συνδικαλισμό, οι γνώσεις και εμπειρίες μου, η συμβολή μου σε κάθε προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων και υλοποίησης έργων και, γενικότερα, η διακαής επιθυμία μου για κοινωνική προσφορά, είναι και τα μοναδικά μου "εφόδια" στη συμμετοχή μου στις εκλογές του Οκτώβρη, για όσα θέλω να συνεχίσω και να πετύχω.
Επί 10 χρόνια ως πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Κρύας Βρύσης, όλοι σας με γνωρίσατε στους συνδικαλιστικούς αγώνες, στις παρεμβάσεις και  στις πρωτοβουλίες μου για επίλυση προβλημάτων.
· Ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στον πρώην καποδιστριακό Δήμο Κρύας Βρύσης, πιστεύω ότι τίμησα την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας, με μια πορεία συνέπειας, με διαλλακτικότητα και δημοκρατικότητα, αλλά και τη συμβολή μου σε δημοτικά έργα.
·  Ως άμισθος Σύμβουλος στη Διοίκηση του ΟΓΑ την περίοδο 2004 – 2010, το μεγάλο μου "στοίχημα" ήταν να βοηθήσω όσο περισσότερους συντοπίτες μπορούσα – και νομίζω ότι το κέρδισα.
Σε λίγες μέρες διεκδικώ μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πέλλας. Με την ίδια και μεγαλύτερη διάθεση για προσφορά και συνεργασία, ιδιαίτερα με τη νέα γενιά για την επίλυση μιας σειράς προβλημάτων και για την υλοποίηση σημαντικών έργων που έχει ανάγκη ο Δήμος μας.
Πρόθεσή μου, μεταξύ άλλων, είναι η σύσταση και λειτουργία Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης (ΓΑΑ), κάτι που γνωρίζετε από προηγούμενη ανακοίνωσή μου και με λεπτομερή περιγραφή των θεμάτων που θα διαχειρίζεται. Σήμερα θέλω να προσθέσω ότι το Γραφείο αυτό, θα δώσει ιδιαίτερο βάρος στην επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αγρότες με τον ΟΓΑ και με τον ΕΛΓΑ.
Με αίσθημα ευθύνης λοιπόν, ζητώ τη στήριξή σας. 
Όπως επίσης ζητώ να στηρίξετε τον «πρύτανη της τοπικής αυτοδιοίκησης» και αυριανό μας Δήμαρχο Στάθη Καστερίδη, που αποτελεί ένα τόσο σημαντικό κεφάλαιο για τον τόπο μας. Οι εμπειρίες του, οι γνώσεις και, κυρίως, η ικανότητά του στην επίλυση προβλημάτων, είναι η απόλυτη εγγύηση για το "αύριο" του Ιστορικού μας Δήμου.
 
Κυριάκος Τσάτσος, Αγρότης-Συνδικαλιστής 
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Κρύας Βρύσης
Πέλλα Δήμος για όλους- Στάθης Καστερίδης 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment