Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βελιγράδης Στέλιος (Λάκης), υποψήφιος με τον Στ. Καστερίδη: Να χτίσουμε έναν Δήμο λειτουργικό, σύγχρονο και ανθρώπινο!Φίλες και φίλοι,
Στο έτος 2023, αντικρίσαμε στην Εμποροπανήγυρη μια εικόνα θλιβερή, μέσα στην καρδιά ενός Δήμου που παρακμάζει… Υποδομές ανύπαρκτες και πρόσωπα που δεν μπορούσαν να κρύψουν την αγωνία τους για το πώς θα καταφέρουν να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες, όσα πυροτεχνήματα κι αν φώτισαν τον σκυθρωπό ουρανό. Είναι κι αυτά μέρος της ψεύτικης εικόνας που μας πλασάρει η παρούσα Δημοτική Αρχή, όπως τα «μεγάλα έργα» που θα….γίνουν, αν κάνουμε…. ιώβια υπομονή! 
Μετά από 13 χρόνια θητείας η παρούσα Δημοτική Αρχή δεν έχει να δείξει έργο, παρά μόνο σε εικόνες, όμορφα ζωγραφισμένες σε φυλλάδιο προθέσεων και όχι έργων. Τι «έντιμη» αλήθεια η προεκλογική καμπάνια του κ. Στάμκου, να μπερδεύει αυτά που θα….γίνουν με όσα έχουν τυχόν ολοκληρωθεί! Και τι έχει ολοκληρωθεί άραγε; Βασικά, η γέφυρα-γρίφος στον Πλατανότοπο!!! Αυτή η γέφυρα που κανείς δεν έχει καταλάβει σε τι χρησιμεύει, ήρθε η ώρα να προβληθεί μεγαλοπρεπώς, ως το σημαντικότερο έργο της τελευταίας 5ετίας στον Δήμο Πέλλας, για να φωτογραφηθεί ο νυν Δήμαρχός μας για την προεκλογική του καμπάνια - μόνο που ακόμα και ο σκηνοθέτης τον δείχνει σε καθοδική πορεία…τυχαίο άραγε;;;
Είναι καιρός να πάψει η κοροϊδία. Ας πάρουμε την τύχη στα χέρια μας! Φτάνει πια η απραξία και η στασιμότητα! Θέλουμε έργα και όχι λόγια και εικόνες! Αγωνιζόμαστε για το αύριο που μας αξίζει! Στις δημοτικές εκλογές ψηφίζουμε για την αναβάθμιση του τόπου μας. Μακριά από ψεύτικες υποσχέσεις για μικροεκδουλεύσεις χωρίς αντίκρισμα – και χωρίς αγκυλώσεις που ωθούν σε μοίρασμα των οικογενειακών ψήφων - γιατί οι εκλογές δεν είναι ζήτημα κοινωνικών υποχρεώσεων. Μας αξίζει το καλύτερο και θα το έχουμε, μόνο αν αγωνιστούμε γι αυτό. Η ψήφος μας είναι η δύναμή μας! Χρειαζόμαστε έναν Δήμαρχο διεκδικητικό και αποτελεσματικό – έναν άνθρωπο της πράξης και μια ομάδα εμπνευσμένων και δραστήριων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων που θα βρίσκονται κοντά στους δημότες, ανεξαρτήτου χρώματος, θα έχουν φωνή και διάθεση για προσφορά. 
Αυτό είναι το όραμα του συνδυασμού μας ΠΕΛΛΑ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Στάθη Καστερίδη. Μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας μας στον Δήμο Πέλλας, κατεβαίνω μαζί του στον αγώνα από την πρώτη γραμμή, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην ενότητα Γιαννιτσών, γιατί είμαι βέβαιος ότι μόνο έτσι μπορούμε να χτίσουμε έναν Δήμο λειτουργικό, σύγχρονο και ανθρώπινο. 
Καταθέτω την εμπειρία, τις γνώσεις και όλες μου τις δυνάμεις για αυτό το σκοπό και σας καλώ να με στηρίξετε δυναμικά με την ψήφο σας στις εκλογές της 8 Οκτωβρίου 2023.

Στέλιος Βελιγράδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη "Πέλλα, δήμος για όλους" 
και υποψήφιο Δήμαρχο τον Στάθη Καστερίδη

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment