Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κώστας Μπαλτζής: ''Συντάσσομαι στη μάχη της επόμενης ημέρας για το αύριο με την Έφη Αχτσιόγλου''


Συντρόφισσες και Σύντροφοι,
Φίλες και φίλοι,
Μπροστά στην πλέον κρίσιμη καμπή στην πορεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ως κόμμα εξουσίας, καλούμαστε, ΔΥΣΤΥΧΩΣ χωρίς τη διενέργεια Συνεδρίου και ουσιαστικού ιδεολογικοπολιτικού διαλόγου, να αποφασίσουμε για το παρόν και μέλλον του Κόμματός μας και του ευρύτερου Προοδευτικού χώρου μα συνάμα και να χαράξουμε το δρόμο της επόμενης ημέρας για τη χώρα μας και τον Ελληνικό λαό. 
Σε πρακτικό δε επίπεδο, καλούμαστε την Κυριακή να επιλέξουμε την/ον επόμενη/ο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Σέβομαι και εκτιμώ τις ικανότητες και διάθεση και των δύο υποψηφίων, εύκολο να βρούμε πλειάδα θετικών αλλά και κάποιων αρνητικών χαρακτηριστικών.
ΔΙΑΦΩΝΩΝΤΑΣ εξ αρχής με τις εσωκομματικές διαδικασίες που έλαβαν χώρα, προφανώς όμως υπέρμαχος της ΕΝΟΤΗΤΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του σκοπού και στόχου μας ΚΑΤΑΚΡΗΜΝΙΣΗΣ του καθεστώτος Μητσοτάκη-ΝΔ, προβληματίστηκα ιδιαίτερα για το ποια θα έπρεπε να είναι η δημόσια στάση μου. Κατέληξα όμως στο ότι δε δύναμαι να μείνω ουδέτερος, φαινομενικά αμέτοχος αυτές τις κρίσιμες ώρες. 
Οπότε με βάση τις αξιακές μου αρχές μα και με ρεαλιστικό τεχνοκρατικό γνώμονα τη δυνατότητα διάλυσης του παρακράτους Μητσοτάκη-ΝΔ και την εθνική ευκαιρία για μία Δημοκρατική Προοδευτική Κυβέρνηση, ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ στη μάχη της επόμενης ημέρας για το ΑΥΡΙΟ με τη συντρόφισσα και συντοπίτισσά μου, Έφη Αχτσιόγλου. 
Δηλώνω βέβαια πως ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της Κυριακής, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι ως ψηφοφόρος, μέλος και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την ενότητα του Κόμματος και τον αγώνα μας απέναντι στις νεοφιλελεύθερες και ακροδεξιές πολιτικές που βιώνουμε, όποτε και με όποιον τρόπο μου ζητηθεί.

Κώστας Μπαλτζής
τ. Υποψ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ν. Πέλλας
Μέλος Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ν. Πέλλας
τ. Συντονιστής Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Tο σκέφτηκες καλά σύντροφε; Μήπως θα έπρεπε να το ξανασκεφτείς; Δεν έχει τη στόφα της αρχηγού. Οι υποψήφιοι δεν ξεκατινιάζονται δημοσίως. Χρειάζεται μαθήματα πολιτικού πολιτισμού από το Γεώργιο Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.