Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιώργος Τάνης, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την ''Κοινωνία σε Κίνηση'': Μαζί για την αλλαγή με τον Γιάννη ΤσεπκεντζήΓεννήθηκα το 1967 και κατάγομαι από τον ΑΓΡΑ όπου και κατοικώ. Είμαι απόφοιτος τεχνικού λυκείου (κάτοχος πτυχίου ηλεκτρολόγου ηλεκτρονικού). Είμαι πατέρας 2 παιδιών του Γιάννη και του Νίκου 27 και 26 ετών αντίστοιχα.
Από μικρός έμαθα στη βιοπάλη και την σκληρή δουλειά έχοντας πάντα στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μου την περιοχή της Έδεσσας γιατί πολύ απλά ήθελα  να μείνω και να δημιουργήσω στον τόπο μου. 
Από το 1990 διατηρούμε με  τον αδερφό μου Θεόφιλο  πρωτοπόρα εταιρεία στο κλάδο κατασκευής κουφωμάτων που εδραιώθηκε στην περιοχή και πανελλαδικά και παρότι δεν αποτελέσαμε εξαίρεση από την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών συνεχίζουμε να παλεύουμε και να αγωνιζόμαστε στον τόπο μας.
Υπήρξα από τους πρωτεργάτες της ίδρυσης του πολιτιστικού συλλόγου ΑΓΡΑ και των διοργανώσεων της γιορτής κερασιού από το 1985, που είχε ως στόχο την ανάδειξη της παράδοσης της περιοχής όσο και του μοναδικού προϊόντος μας .
Είμαι μέλος του συλλόγου «Φίλοι του γηροκομείου» από το 2019, εκλεγμένο μέλος στη  διοίκηση του συλλόγου και εκπρόσωπος στη γενικής συνέλευση.
Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, δημιουργήσαμε με φίλους και φίλες  την εθελοντική ομάδα εργασίας «Εδεσσαίοι στην πράξη» συγκεντρώνοντας τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, προσφέροντας ανιδιοτελώς την στήριξη σε οικογένειες του δήμου μας. 
Η ανησυχία μου  για την απαξίωση του τόπου μας τα τελευταία χρόνια σε όλα τα επίπεδα κοινωνικό, οικονομικό, πολιτιστικό, ήταν το κίνητρο που με ώθησε να είμαι υποψήφιος σε αυτές τις δημοτικές εκλογές μέσα από τη δημοτική παράταξη «Κοινωνία σε Κίνηση» ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα  του Υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Τσεπκνεντζή και τη σιγουριά που εμπνέει για την Αλλαγή κατεύθυνσης που χρειάζεται ο δήμος μας.
Στόχος μου είναι να μπορούμε να ζούμε σ’ έναν ανθρώπινο δήμο που θα δημιουργεί τις απαραίτητες συνθήκες οικονομικής ανάπτυξης και ποιότητας ζωής για όλους τους κατοίκους του, που θα μπορεί να κρατάει τα παιδιά μας εδώ.
ΜΑΖΊ ΓΙΑ  ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΉ 
ΜΕ  ΤΟΝ  ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΕΠΚΕΝΤΖΗ 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment