Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Αριστείδης Μπαλτάς στηρίζει την υποψηφιότητα της Έφης ΑχτσιόγλουΥποστηρίζω την υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου. Γιατί είναι και νέα και παλιά.
Είναι νέα που σπούδασε και μόχθησε και εφάρμοσε στη δουλειά της εκείνα που σπούδασε. Είναι παλιά γιατί με αρκετούς ακόμη νέους και νέες της ηλικίας της, αγνόησε τα πάντα και αφιερώθηκε ψυχή τε και σώματι στη υπεράσπιση της χώρας κατά τις σκληρές διαπραγματεύσεις που ξέρουμε. Και πέτυχε σημαντικά πράγματα ενάντια σε στρατιές με αμέτρητα τεχνικά μέσα που συμβούλευαν τους "εταίρους". Η Έφη, όπως και οι άλλοι νέοι και νέες που βρέθηκαν σε αυτόν τον στρόβιλο, ουδέποτε εξαργύρωσε προσωπικά τέτοιες επιτυχίες. Τούτη η γενιά των νέων κατ’ ουσίαν δεν έχει αξιοποιηθεί. Ενώ μεγάλο μέρος της θα μπορούσε να συστήσει την ουσιαστική ανανέωση του στελεχικού δυναμικού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και των ψηφοδελτίων του. Χαμένη ευκαιρία.
Αλλά η Έφη είναι και παλιά. Γιατί κλήθηκε να τεθεί επικεφαλής ενός κρίσιμου υπουργείου, χωρίς να έχει διανοηθεί ότι κάτι τέτοιο θα της συνέβαινε. Και έκανε και εκεί εξαιρετική και υπεύθυνη δουλειά.
Το ότι είναι και νέα κα παλιά αποφορτίζει την Έφη από την πίεση της ‘νεολαγνείας’: νέος να ’ναι και ό,τι ’ναι. Γιατί, όπως ξέρετε συντρόφισσες και σύντροφοι, οι αριστεροί δεν συνταξιοδοτούνται. Δεν υπόκεινται σε ληξιαρχικές πράξεις γέννησης γιατί οι δεσμεύσεις τους είναι υπαρξιακές.
Στηρίζω, λοιπόν, την υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου
-γιατί είναι και νέα και δοκιμασμένη και παλιά
-γιατί πιστεύω στις πολλές και μεγάλες ικανότητές της
-γιατί όσα άκουσα από τις τοποθετήσεις της συμφωνούν με εκείνα που θεωρώ ότι οφείλουν να γίνουν
-γιατί θεωρεί ότι το κόμμα οφείλει να λειτουργεί βάσει δομών και όχι προσώπων
-γιατί μπορεί να καταλύσει μια λειτουργία κόμματος που θα καταστήσει τις τάσεις περιττές
-γιατί θέτει τη συλλογικότητα υπεράνω του εγώ
-γιατί δεν χρησιμοποιεί το πρώτο πρόσωπο στις ομιλίες της
-γιατί, όταν είναι υποχρεωμένη να το κάνει, απέδειξε ότι το κάνει μόνον για να θέσει τον εαυτό της στην υπηρεσία της χώρας και του κόμματος».

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα www.in.gr (https://shorturl.at/wFHR8).
 
ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗ!
(Πρωτοβουλία για την υποστήριξη της υποψηφιότητας της Έφης Αχτσιόγλου)

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment