Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Eπίδομα μητρότητας: Ποιοι και πότε θα το πάρουν αυξημένο – Τι ισχύει για το πτητικό επίδομαΈρχονται αυξήσεις στα ποσά του επιδόματος μητρότητας και πτητικού επιδόματος για συγκεκριμένες κατηγορίες δικαιούχων. «Αυξάνεται όπως ήταν στο προεκλογικό πρόγραμμα από  1/1/24 το επίδομα μητρότητας στους ελευθέρους επαγγελματίες και τους αγρότες στους 9 μήνες, στο ύψος του κατώτατου μισθού από 150 – 200 ευρώ που λαμβάνουν σήμερα. Είναι σημαντική αύξηση .Το κόστος υπολογίζεται σε 40 εκατ.  ευρώ ετησίως» γνωστοποίησε ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Θάνος Πετραλιάς στη συνέντευξη Τύπου για την εξειδίκευση των οικονομικών μέτρων.
Έρχεται αύξηση και στο πτητικό επίδομα 
Επίσης ανακοίνωσε πως θα αυξηθεί και το πτητικό επίδομα για περίπου 300 πιλότους και πληρώματα πυροσβεστικών αεροσκαφών. «Για περίπου 300 πιλότους και πληρώματα πυροσβεστικών αεροσκαφών αυξάνεται το πτητικό επίδομα κατά 2.000 ευρώ ετησίως. Το κόστος δεν είναι σημαντικό… 600 χιλιάδες ευρώ ετησίως αλλά είναι σημαντικό για αυτούς τους ανθρώπους  και την προσπάθεια που καταβάλλουν. Σημειώνεται ότι το πτητικό επίδομα από 1/1/2022  έγινε αφορολόγητο. Άρα αυτή η αύξηση είναι καθαρή» είπε.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.