Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

H εκδήλωση για την κλιματική αλλαγή στην Γουμένισσα (φωτο)



Απόλυτη επιτυχία σημείωσε η πρωτοβουλία συγκρότησης Διεπιστημονικής Ομάδας από τους Μελλίδη Λευτέρη Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας, Αρδάλη Γεώργιο προπτυχιακό φοιτητή του ΔΙ.ΠΑ.Ε και την Κεχαϊδου Κυριακή Λειτουργό Δημόσιας Υγείας ,σε συνεργασία με το Δήμο Παιονίας με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού, στο πλαίσιο της παγκόσμιας δράσης για την καταπολέμηση της Κλιματικής Αλλαγής .

Οι κάτοικοι της Γουμένισσας και της ευρύτερης περιοχής ενημερώθηκαν για τις δράσεις της Πυροσβεστικής στην αντιπυρική προστασία των δασικών περιοχών,για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στη Δημόσια Υγεία και στον αμπελο-οινικό τομέα.

Παρευρέθησαν ο δήμαρχος Παιονίας, ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, αντιδήμαρχοι, οι πρόεδροι των Κοινοτήτων Γουμένισσας και Φιλυριάς, μέλη των ΚΑΠΗ, μέλη τοπικών συλλόγων και κάτοικοι όλων των ηλικιακών ομάδων.

Επιπλέον, συμβολική ήταν η παρουσία του ΚΑΠΗ Έδεσσας, όπου σε αυτό το σημείο οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την κ. Σωτηρία Φυλουκατζή, η οποία ανταποκρίθηκε στην πρόταση του ΚΑΠΗ Γουμένισσας, να συμμετέχουν στην παρούσα δράση.

Εδέσματα στους προσκεκλημένους προσέφεραν το Ζαχαροπλαστείο «ΜΕΛΕΝΙΟ » και οι κυρίες του ΚΑΠΗ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ.

Η εκδήλωση επενδύθηκε μουσικά από τα ηχοχρώματα των χάλκινων
















Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.