Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φώτης Χατζόγλου: ''Σας ευχαριστώ από καρδιάς... Η αρχή για την ΑΛΛΑΓΗ έγινε συνεχίζουμε τον αγώνα''


Φίλες και φίλοι, 
μετά τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες της Πέλλας που προσήλθαν στις κάλπες για να ψηφίσουν και να τιμήσουν τη διαδικασία ξεπερνώντας στην Πέλλα το ποσοστό συμμετοχής του 61%! 
Η συμμετοχή μου στις εκλογές με την παράταξη της ΑΛΛΑΓΗΣ στην Κ. Μακεδονία του Γιάννη Μυλόπουλου και η συμπόρευση με προοδευτικούς ανθρώπους του τόπου μας που συσπειρώθηκαν σε αυτόν τον αγώνα ήταν τιμή. Η υψηλή στήριξη του συνδυασμού στην Πέλλα έδειξε ότι πολλοί συντοπίτες μας αναγνώρισαν και ανέθεσαν στον συνδυασμό μας το ρόλο της αντίδρασης και ανανέωσης απέναντι στη σημερινή διοίκηση. 
Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλους αυτούς που μας εμπιστεύθηκαν και ειδικά όσους στήριξαν με την ψήφο τους την υποψηφιότητά μου. Η αρχή για την ΑΛΛΑΓΗ έγινε και η Παράταξη θα συνεχίσει και αύριο τον αγώνα για την προοδευτική αντιπρόταση στην Κ. Μακεδονία με θέσεις προτάσεις αλλά και πράξεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο, με όσες δυνάμεις της πρόσφερε η χθεσινή αναμέτρηση. 
Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς και εύχομαι καλή δύναμη σε όλους τους νεοεκλεγέντες συμβούλους!

Φώτης Χατζόγλου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ποια αλλαγή εγινε; 60% πήρε ο τζιτζι και ο αλλος βλέπει την αλλαγή που έρχεται.. αιντε αινε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.