Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εξώδικο από την ΠΕΦΑΣΥ στον ΟΠΕΚΕΠΕ για τα προβλήματα στις πληρωμές προγραμμάτων και ενισχύσεωνΕξώδικο στον ΟΠΕΚΕΠΕ απέστειλε η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Αγροτικών Υπηρεσιών (ΠΕΦΑΣΥ) στο οποίο απαριθμεί τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί όλο το προηγούμενο διάστημα και αφορούν μεταξύ άλλων στην πληρωμή της Βασικής Ενίσχυσης, προγραμμάτων αλλά και άλλων ενισχύσεων.
Στο εξώδικο κάνει λόγο για εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες δηλώσεων εκτός του gov.gr, κίνηση η οποία παραβιάζει τους κανονισμούς σε σχέση με την οριστικοποίηση των δηλώσεων ΟΣΔΕ.
Επισημαίνει ότι δεν έχει γίνει σωστή "φόρτωση" των δικαιωμάτων της Βασικής Ενίσχυσης, ενώ σε άλλο σημείο τονίζουν ότι δεν έχει δόθηκε παράταση των 10 ημερών στην υλοποίηση των μεταβιβάσεων.
Με το εξώδικο ζητά τη λήψη άμεσων μέτρων "για τη διασφάλιση αυτής της ανεξέλεγκτη κατάσταση που έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση η ασφάλεια του GOV και όλο το σύστημα υποβολής δηλώσεων για το 2023".
Σημειώνεται ότι η ΠΕΦΑΣΥ είναι ένας φορέας που εκπροσωπεί περισσότερα από 150 Κέντρα Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ).

Δείτε το εξώδικο ΕΔΩ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.