Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εποχική Γρίπη και το έλλειμμα στρατηγικού σχεδιασμού στην ΥγείαΟ " παραμελημένος ασθενής " στην χώρα μας είναι πλέον το ίδιο το σύστημα υγείας που καλείται να διαφυλάξει και να επαναφέρει την ευζωία στους πολίτες της κοινωνίας μας.
Αυτό διότι μέσα στον μύλο της οικονομικής κρίσης και των ορίων δαπανών που αυτή έχει επιφέρει, έχουν κονιορτοποιηθεί οι ποιοτικοί στόχοι, οι προσπάθειες βελτίωσης και ο στρατηγικός σχεδιασμός.
Οι αγαθές προθέσεις των κορδελοψαλλιδιστών εξαγνίζουν την αδιαφορία, ανεπάρκεια και τα τελικά κενά στην κάλυψη των υγειονομικών αναγκών μας αλλά και το έλλειμμα του σχεδιασμού.
Όπως στην περίπτωση του αντιγριπικού εμβολιασμού που έχει αφεθεί στην τύχη του μετά από πολύχρονες προσπάθειες να αυξηθεί η εμβολιαστική κάλυψη των ασθενών που αποδεδειγμένα προστατεύει την Δημόσια Υγεία και εξοικονομεί πόρους στο ταμείο του Κράτους
Σήμερα 31 Οκτωβρίου βρισκόμαστε μία μόλις ημέρα από την υποτιθέμενη έναρξη των εμβολιασμών στα φαρμακεία δίχως ιατρική συνταγή μέσω άμεσης δήλωσής του φαρμακοποιού στην πλατφόρμα του Υπουργείου αλλά δυστυχώς:

******** η διάταξη δεν έχει ψηφιστεί ακόμα ! ! ! ! ! ! **********

Στον δημόσιο διάλογο το έλλειμμα του κυβερνητικού συντονισμού αποδίδεται στην ανυπαρξία του αντιπολιτευτικού αντίλογου κοινώς :
Δεν κάνουν την δουλειά τους σωστά γιατί δεν τους ελέγχει κανείς !

Αυτό είναι η επιτομή της Κυβερνητικής Ανευθυνότητας !!!

Παναγιώτης Ζαρογουλίδης

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.